1. DESPRE NOI
Proprietarul este SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL, societate inregistrata la Registrul Comerţului sub nr.J40/6276/2010, cu sediul social in Bucureşti, sector 1, Strada Mendeleev nr. 17, etaj 1, apartament 6,(denumita in continuare:Organizatorul, proprietarul, vreaumedic.ro, site-ul,SC KONKAV MEDIA ADVERTISING  S.R.L., firma, noi) si ofera promovare pentru servicii medicale prin intermediul site-ului www.vreaumedic.ro.
Termenul  Utilizatorul este atribuit oricarei persoane fizice sau juridice, care acceseaza site-ul, indiferent care ar fi motivul. Termenii Regulament, Acord, Contract, Termeni si conditii; sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
In continuare sunt prezentate conditiile in care site-ul www.vreaumedic.ro va pune la dispozitie serviciile. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a colaboratorilor.


2. DESCRIERE SITE
vreaumedic.ro este un site cu ajutorul caruia utilizatorii au posibiliatea sa viziteze si sa contacteze gratuit institutiile medicale (cabinete, clinici, etc) pe care le avem adaugate. Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile puse la dispozitie prin el, trebuie sa accesati http://www.vreaumedic.ro/ cu ajutorul unui computer conectat la internet, si aveti  acces la baza de date cu serviciile medicale oferite.
Daca nu acceptati termenii si conditiile stipulate in acest document, nu  folositi site-ul www.vreaumedic.ro sau servciile noastre. Prin folosirea site-ului declarati ca sunteti de acord  cu termenii si conditiile acestuia.


3.ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE  UTILIZARE
SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL., numita in continuare Compania, poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi Termenii si Conditiile deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.vreaumedic.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.


4.DESCRIEREA SERVICIILOR
Site-ul www.vreaumedic.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ oferte referitoare la servicii medicale.
Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului www.vreaumedic.ro pentru furnizarea serviciilor sale.
www.vreaumedic.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
www.vreaumedic.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori.


5. PLATA SERVICIILOR
Serviciile pot fi platite prin transfer bancar.
5.1 Plata prin banca
Se poate efectua plata prin ordin de plata
in contul RON: RO77RZBR0000060012665655 deschis la RAIFFEISEN BANK, Sucursala
Crangasi sau plata pe baza proformei primite pe email.


6. OBLIGATII BENEFICIARI
Pentru a folosi serviciile oferite  de site, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, www.vreaumedic.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze anuntul dumneavoastra, sa nu restituie sumele achitate si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.


7.UTILIZAREA MATERIALELOR
SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL. va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul www.vreaumedic.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.


8.RELATIA CU COMPANIILE CARE FAC  PUBLICITATE PE SITE-UL www.vreaumedic.ro
SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului sau.
Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului vreaumedic.ro.


9.LEGATURI CATRE ALTI FURNIZORI DE  INFORMATII SAU SERVICII
Site-ul www.vreaumedic.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati ,despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.


10.POLITICA vreaumedic.ro  DE PROTEJARE A INFORMATIILOR
Conform politicii de protejare a informatiilor a www.vreaumedic.ro, nu vom oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu furnizate de dumneavoastra sau alte date de acelasi gen, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.
Suntem 100% anti-spam si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.
Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem anumite date legate de interesul cititorilor nostri pentru anumite subiecte/domenii care sa ne ajute sa furnizam informatii cat mai relevante. Aceste date sunt strict confidentiale site-ului vreaumedic.ro si nu vor fi instrainate.


11. CONTINUT
Sunteti de acord sa nu folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a: incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altui viitor client, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod, pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al www.vreaumedic.ro.


12.RESPONSABILITATI
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
1) utilizarea sau imposibilitatea  utilizarii serviciilor site-ului www.vreaumedic.ro;
2) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor  dumneavoastra;
3) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului vreaumedic.ro;
4) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca  intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
utilizarea serviciilor site-ului www.vreaumedic.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul asa cum sunt sau asa cum sunt disponibile.
2) SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu ofera nici o garantie ca:
a) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
c) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului www.vreaumedic.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
d) orice eroare de program va fi corectata;
3) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.


13.  DESPAGUBIRI
Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati www.vreaumedic.ro, partenerii si angajatii sai de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul telefoanelor sau datorita folosirii serviciilor vreaumedic.ro, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.


14.  MODIFICARI ALE SERVICIILOR

www.vreaumedic.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca www.vreaumedic.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

 

15.LIMITARI  ALE RASPUNDERII
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca vreaumedic.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca www.vreaumedic.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor SITE-ULUI
costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe SITEUL www.vreaumedic.ro.


16.DISPOZITII GENERALE
Daca vreo prevedere din acest capitol Termeni si conditii este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale Termeni si conditii, acestea ramanand in vigoare. Acesti Termeni si conditii constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL in privinta utilizarii site-ului vreaumedic.ro.
Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale telefonica sau electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului vreaumedic.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL.