Vreaumedic.ro- cine suntem

Suntem Konkav Media Advertising, o companie cu capital pur romanesc ce activeaza pe piața online din Romania din anul 2008.

Rezultatele vorbesc de la sine pentru proiectele lansate pana in prezent:
www.hipermarketimobiliar.ro – portal FSBO (For Sale By Owner) faciliteaza tranzactii imobiliare fara comision si fara intermediary.
www.ajutorultau.ro – portalul care iti ofera solutii la orice problema ai avea.
www.rezervariromania.ro – vacanta multa visata, este la un click distant.
www.anuntexclusiv.ro – revista online de anunturi imobiliare.
www.24t.ro – platforma 100% gratuita, pentru monitorizarea traficului de pe website-ul tau.
www.24zoom.ro – stiri si actualitati.

Ne-am decis sa venim in intampinarea colaboratorilor si vizitatorilor platformelor noastre virtuale cu un concept nou in domeniul medical.

Pe scurt suntem o echipa de profesionisti, in cautare de noi provocari. De-a lungul anilor am lucrat in domenii precum vanzari, publicitate, consultanța si studii de piața, dezvoltand astfel o bogata experiența in managementul proiectelor de promovare in special in mediul online, in relația cu utilizatorii Internetului, dar si in consilierea clienților nostri privind investițiile in publicitate.
Acum, am creat platforma www.VreauMedic.ro din dorința de a oferi cele mai eficiente soluții in domeniul medical si de petrecere a timpului liber pentru vizitatorii nostri, dar si cele mai eficiente soluții de promovare pentru colaboratori, in cadrul unui parteneriat avantajos pentru toți cei implicați.

Ce face diferența? De ce noi suntem altfel? E simplu:
1. Pentru ca intr-un mediu online in care te lovesti de informații gresite la tot pasul, noi intampinam nevoia ta de comoditate si informare prin descrieri complete si exacte. Calitatea, simplitatea si eficiența constituie setul de valori ce ne caracterizeaza si avem incredere ca acesta este soluția pentru o colaborare reusita.
2. Pentru ca interesul unui pacient este prioritatea noastra, motiv pentru care selectam cu atenție unitatile medicale si clientela si oferim o prezentare completa a serviciilor medicale.
3. Pentru ca suntem pasionați si mereu in cautare de servicii medicale de calitate oriunde in țara. Suntem exploratori, suntem curiosi si ne ocupam sa facem o descriere completa a fiecarei unitati medicale in parte, ca tu sa stii exact orice ai nevoie, cand ai nevoie.
4. Pentru ca suntem cu adevarat implicați in ceea ce facem si dorim sa fim cosilierul tau si al medicilor din unitatile promovate, ocupandu-ne personal de fiecare colaborator in parte si dezvoltand o relație amiabila, profitabila de lunga durata cu fiecare.

Modul nostru de abordare a domeniului va da o noua definiție solutiilor medicale si programarilor online in materie de sanatate, fie ca sunt cabinet medicale individuale, din arii diverse de specialitate, fie ca sunt laboratoare de analize, clinici medicale, farmacii sau orice alt serviciu din domeniu medical pe care tu ai putea sa-l  alegi pentru a rezolva o problema. Suntem in continua dezvoltare, prețuim timpul tau liber si, cu fiecare zi, vom contura mai clar universul nostru si beneficiile pe care acesta ți le aduce. Te invitam sa experimentezi soluția noastra creata special pentru tine si avem incredere ca in final vom impartasi acelasi gand.