Cabinet de Oftalmologie Euro-Optics

Str. Dr. Iatropol Nr.21, Sector 5, Bucuresti
0214109110 / 0724077923
 
 

 

Cabinetul EURO-OPTICS a fost deschis în anul 2000 şi dezvoltarea sa până în prezent a rămas fidelă intenției inițiale, aceea de a fi un ambulator de specialitate bine dotat, cu aparatură de ultimă generație, în care fiecarui pacient să i se acorde timp și îngrijiri de calitate.

Asigurăm consultații atât în regim privat cât și cu bilet de trimitere, investigații complete pentru toate grupele de vârstă,cu pachete dedicate diverselor afecțiuni ( glaucom, keratoconus, ochi uscat, controlul miopiei, etc,) dispensarizarea bolilor oculare cronice și servicii de optică medicală, pentru finalizarea corecției optice prescrise.

Acordăm deasemenea un interes particular prescrierii de lentile de contact. Folosim întreaga gamă de lentile moi disponibile pe piață, în scop refractiv, cosmetic sau terapeutic, în deplin acord cu particularitățile pacientului, precum şi lentile speciale, moi și rigide, mai recent şi hibride, pentru corecția vederii în cazurile de keratoconus și după chirurgia corneei. Un domeniu special de interes este ortokeratologia. Corecția miopiei cu lentile rigide de noapte a reprezentat o premieră în Romania, inițial folosind lentilele unui firme partenere din Israel iar apoi lentile de concepție americană și japoneză. În prezent există mai mulți specialişti ai cabinetului cu certificare în acest domeniu.

Colaborarea de durată cu alte clinici de înaltă ținută ne permite orientarea țintită a pacienților, pentru rezolvarea deplină a cazurilor care necesită tratamente chirurgicale. 

Medici :

Permanent

 – Dna.Dr. Gabriela Arghirescu, medic primar oftalmolog,

Consultaţii în regim privat şi Consultații oftalmologice gratuite prin Casele de Asigurări, cu bilete de trimitere de la medicul de familie, în limita locurilor disponibile.

Colaboratori

  •  Dna. Dr. Camelia Constantin, medic primar oftalmolog
  • Dna. Dr. Rodica Moraru, medic specialist oftalmolog
  • Dna. Dr. Ioana Lazariuc, medic specialist oftalmolog

 Dna. Dr. Simona Radu, medic primar oftalmolog, doctor în ştiinţe medicale