Cabinet Medicina Dentara Crisdent

Piatra Neamt B-dul Traian, Bl H2- parter
0233214871 / 0740701521 / 0753617020
 
 

Zambetul este o arta si poate fi considerat cartea dumneavoastra de vizita. De aceea presupune sa aveti in primul rand dinti frumosi si sanatosi.

Noi suntem o echipa-familie de profesionisti respectiv medic-tehnician dentar, care va poate ajuta sa va regasiti zambetul dorit (implantologie dentara, protetica - lucrari din portelan, cosmetica dentara, terapie prin laser, tehnica dentara).

Pentru ce ne-ati ales?

Siguranta si confort

- datorita conditiilor maxime de igiena si confort respectand normele si standardele europene, pacientii se bucura de un ambient placut atat in cabinet cat si in sala de asteptare (posibilitatea de auditii musicale, vizualizare programe tv)

Promptitudine si seriozitate maxima

- tratamentele se realizeaza in maxim 2-3 sedinte de lucru (cazuri complicate)
- lucrarile protetice se realizeaza datorita laboratorului propriu in minim 1 zi si maxim 10 zile

Comunicare foarte buna medic-pacient-tehnician

- pacientului i se face o consultatie premergatoare pentru a preveni complicatiile, dupa care I se explica fiecare etapa de lucru pentru care isi da acordul, diminuand in felul acesta “frica de dentist”

Conditii foarte bune de imagistica

- pacientul poate vizualiza pe monitorul de la unitul dentar situatii medicale similare inainte si dupa rezolvare sau poate urmari in amanunt situatia din cavitatea orala proprie datorita camerei intraorale.

Servicii medicale de calitate

- obtinute atat printr-o selectie severa a materialelor stomatologice folosite cat si printr-o pregatire consecventa a echipei medic-tehnician cu participarea continua la cursuri medicale atat in tara cat si in strainatate.