Cabinet Individual de Psihologie Colceriu Bogdan

Bld. Eroilor, nr. 22/Ap. 12, Cluj-Napoca
0740026594
 
 

 

Am infiintat Cabinetul Individual de Psihologie Colceriu Bogdan din dorinta de a oferi servicii psihologice profesioniste, stiintifice si de calitate inalta , astfel incat aceste servicii sa devina accesibile unei game cat mai largi de persoane care au nevoie si care pot acum sa beneficieze de acestea!

Cabinetul este atestat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru specializarile:Psihologie Clinica si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala .
Este situat in zona de centru a Clujului, fiind astfel usor accesibil. Sedintele se desfasoara intr-o ambianta placuta, linistita, cabinetul aflandu-se in incinta unei cladiri incarcate de istorie. In aceasta ambianta, clientul se bucura de intelegere, empatie si acceptare neconditionata, fiind intr-un mediu sigur in care poate sa-si expuna problemele si ingrijorarile fara a fi judecat. 

DRSPRE MINE:

Psiholog Colceriu Gabriel Bogdan

Psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental 

Am absolvit “Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei” in cadrul Universitatii Babes-Balyai din Cluj-Napoca, in specialitatea “Psihologie” si apoi am absolvit “Masterul de Psihologie clinica, Consiliere psihologica si Psihoterapie” din cadrul aceleiasi universitati. 
 

Domeniile mele principale de studiu si interes sunt psihoterapia cognitiv comportamentala si aplicatiile acesteia in sfera sexualitatii umane, in special a disfunctiilor si problemelor sexuale. 

Am urmat formarea in psihoterapie cognitiv comportamentala in cadrul "Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania" si sunt acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania in specialitatile: “Psihologie clinica” si “Psihoterapii cognitive si comportamentale”. 

Dupa absolvire, am infiintat “Cabinetul individual de psihologie Colceriu Bogdan”, unde imi exercit pasiunea si imi desfasor practica clinica pentru a-mi ajuta clientii sa-si depaseasca dificultatile si problemele cu care se confrunta. Astfel, practic psihologia clinica si psihoterapia pentru diverse tulburari si probleme, printre care: dificultati/disfunctii sexuale, depresie, anxietate, comportamente adictive, atacuri de panica, tulburari de somn, tulburari alimentare, managementul stresului, fobii, timiditate excesiva, divort sau separare, dificultati de adaptare, oboseala cronica, probleme si dificultati sexuale, etc.